De voordelen van SmartWare®

SmartWare® geeft u belangrijke, gerichte informatie; essentieel voor het leveren van toegevoegde waarde voor de gehele organisatie.

Eenvoudig, efficiënt en gunstig geprijsd

Dankzij de gunstige prijsstelling is SmartWare® voor iedere organisatie betaalbaar.

  • Gericht op de totale facilitaire organisatie.
  • SmartWare® wordt voortdurend doorontwikkeld op basis van marktbehoeften.
  • Breed toepasbaar in verschillende branches.
  • Brede ervaring: van HRM tot technisch onderhoud.

Universeel toepasbaar door een breed assortiment modules, zo is SmartWare® dé partner voor het facilitair management en haar gebruikers.

Klik hier om alle modules te bekijken.

Ook kan SmartWare® een Producten en Diensten Catalogus leveren met daarin een compleet overzicht van diensten en activiteiten voor intern en extern gebruik.

Snelle toegang tot alle relevante informatie

In SmartWare® vindt u alle relevante informatie overzichtelijk terug. U heeft snel toegang tot de benodigde gegevens voor het onderbouwen van vervangingen of het maken van een meerjaren onderhoudsplan.

Ook weet u op ieder moment hoeveel u waarvan in huis hebt, waar het is gekocht en door wie. U houdt overzicht op de onderhoudsbehoefte van objecten, de opgetreden storingen en de reparatie ervan.

Import/export

Ons uitgangpunt in data-opslag is dat alles maar één keer wordt vastgelegd. Dus twee maal dezelfde gegevens invoeren moet zomogelijk worden vermeden. Om hieraan tegemoet te komen zijn verschilllende import/export methodes ontwikkeld die in SmartWare® aanwezig zijn.

Ook hebben we voor verschillende klanten koppelingen gemaakt om gegevens met zowel standaard als maatwerkinformatie uit te wisselen. Zo kunnen we onder andere koppelen met Exact, SAP en Beaufort.