Smartware®

SmartWare® is een innovatief Facility Management Informatie Systeem (FMIS) dat uw facilitaire organisatie ontzorgt en efficiënter maakt. 25 jaar geleden is de basis gelegd voor het softwarepakket dat nu SmartWare® heet. Op een eenvoudig en overzichtelijk planbord beheert u alle informatie die voor u belangrijk is.

De software van SmartWare Solutions heeft een zeer overzichtelijke lay-out waardoor iedereen met de software kan werken. Geen lastige interfaces maar overzichtelijk en helder zodat u alles in één oogopslag kunt vinden. Gebruiksvriendelijkheid is bij SmartWare Solutions één van de kernwaarden.

SmartWare® voorziet in de steeds groter wordende behoefte, en noodzaak, om kosten te besparen en deze inzichtelijk te maken. Met het gebruik van SmartWare® kunt u op een professionele wijze het beheer voor alle bouwkundige en technische objecten uitvoeren waarbij inzicht in het gebruik van deze aspecten en historie een leidraad vormt. Zo kunt u bijvoorbeeld direct zien of het vervangen of het repareren van een onderdeel economisch voordeliger is. Ook het doorbelasten van de kosten en het genereren van werkorders is een eenvoudige taak met SmartWare®.

FMIS OMS ScreenDe modulaire opzet maakt dat u alleen betaald voor wat u daadwerkelijk gebruikt, dus geen onnodig grote pakketten waar u geen gebruik van maakt. En mist u een bepaalde functie? Dan zorgen wij er voor dat deze voor u toegevoegd wordt. Door de mogelijkheden van de implementatie van ons softwarepakket zo flexibel te maken, is het resultaat een technisch stukje maatwerk voor uw organisatie.


SmartWare® kan worden toegepast in de gehele organisatie, maar dit is uiteraard niet de standaard. Heeft u enkel behoefte aan inventarisbeheer of sleutelbeheer? Dan richten wij het zo in dat u hier alle mogelijkheden voor heeft.

Doordat de basis van SmartWare® in een windows-based applicatie ligt, is de software snel en betrouwbaar. Een stabiel platform waar u direct mee aan de slag kunt. Ook is er een webbased versie beschikbaar waarbinnen medewerkers aanvragen kunnen doen en een light-versie voor de frontoffice.