Nieuws

SmartWare Solutions bij TeamNL (RTL Z)

Onze partner SlimLabs, onderdeel van Root, heeft een 3D model ontwikkeld waarin we op eenvoudige wijze, data (als ruimte/werkplekreserveringen, storingen, onderhoud, ruimte informatie, VHE beheer) vanuit SmartWare kunnen ontsluiten. Door de gebruiksvriendelijke interface en gunstige prijsstelling, vormt het 3D model een gemakkelijk te realiseren toegevoegde waarde op een SmartWare implementatie. Een real-time 3D tool voor gebouw- en assetbeheer!

Aanstaande zondag 23 oktober 2016 zal collega Ivo Korteweg tijdens de aflevering ‘Facility Management’ van het business programma TeamNL toelichting geven over deze oplossing!

Bekijk alvast de promo! 

Lees meer…

ArchiViewer overgenomen door SmartWare Solutions

Per 1 april 2015 is het softwarepakket ArchiViewer, totaaloplossing voor het opslaan van tekeningen en documenten, overgenomen door SmartWare Solutions BV. De ontwikkelaar en eigenaar van het pakket ArchiViewer, Xemuko Sint Petersburg en SmartWare Solutions zijn hiervoor een overeenkomst aangegaan. Door deze overname wordt zowel de (door)ontwikkeling van ArchiViewer als de distributie en ondersteuning gecontinueerd.

Lees meer…

Internationale School Eindhoven werkt met SmartWare®

KWIS portal SmartWare bij ISEDe oplossingen van SmartWare Solutions zijn nu ook te vinden bij de Internationale School in Eindhoven (ISE).

De nieuwbouw en renovatie van ISE is vorig jaar helemaal afgerond en zit nu in de exploitatie fase van het DBFMO traject. Een bijzonder project.

Lees meer…

Smartware® in jubileumboek NVDO

Ter ere van het 50-jarige bestaan heeft het NVDO een jubileumboek uitgebracht.

Peter Wijntjes, directeur van Smartware Solutions heeft hiervoor een interview gegeven, wat in het boek gedrukt is.

Lees meer…

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen

Lees meer…

Jubileumdag NVDO 8 november

Morgen viert de NVDO haar 50-jarig jubileum. SmartWare Solutions is hier natuurlijk aanwezig om de NVDO van harte te feliciteren.

Deze feestelijke dag vind plaats in Madurodam! Van 14:00 tot 22:00 zijn wij te vinden op de beursvloer.

Lees meer…

Meer artikelen…

  1. SmartWare Solutions steunt Stichting Kozon
  2. SmartWare Solutions feliciteert NVDO
  3. SmartWare Solutions presents: Congres DBFMO in 3D
  4. Vestiging in Amersfoort