Strategie

Wij als SmartWare® willen een bijdrage leveren aan het optimaliseren van facilitaire processen, een rol spelen in een DBFMO domein, meewerken aan het bij elkaar brengen en delen van kennis uit de facility management, de techniek en de processen en een rol spelen in het datamanagement.
Op basis van software pakketten binnen Facility Management Informatie Systemen(FMIS), het installatiebedrijf (ERP-systemen), de smart maintenance (slim beheer), DBFMO software (Verificatie, validatie systeem) en een light versie van FMIS (online “in de cloud”) kunnen wij deze bijdrage leveren.
Wij zien natuurlijk graag dat steeds meer bedrijven SmartWare® gaan gebruiken, maar ook dat SmartWare® bij steeds meer projecten wordt toegepast. Wij willen onze klantenkring uitbreiden en SmartWare® leveren aan onze klanten en bij bestaande klanten nieuwe pakketten aanleveren. Ook willen we SmartWare® constant verbeteren en ontwikkelen, door feedback van gebruikers, door eigen ervaringen en door nieuwe wensen door te ontwikkelen tot een goedwerkend software pakket. Kortom, streven naar innovatie.
Het is belangrijk dat wij ook aan de vraag van de klant kunnen voldoen, we willen snel en goed werk leveren. Bekendheid krijgen en groter groeien.