Diensten

Om als klant een optimaal gevoel van dienstverlening te ervaren, levert SmartWare Solutions een aantal diensten naast de verkoop van modules.

Naast dat wij onze producten verkopen, staat bij ons service hoog in het vaandel. Deze service hebben we onderverdeeld in verschillende diensten; enkele van die diensten zijn hieronder beschreven.

Implementatie

Eén van de sterke kanten van onze producten is dat het zich laat aanpassen aan de werkwijze van de klant. Zo kijken we eerst naar de huidige- en naar een eventueel nieuwe werkwijze. Daarna implementeren we onze modules zo, dat deze naadloos op elkaar aansluiten. Dit verhoogt de acceptatie van ons product op de werkvloer.

Lees meer...

Opleidingen

Opleidingstrajecten worden in overleg met de klant als maatwerk aangeboden. Dit geldt voor zowel de applicatiebeheerder als de meldpuntcoördinator of bijvoorbeeld de contractbeheerder.

Lees meer...

Applicatiebeheer

Na de implementatiefase bestaat er altijd de behoefte aan aanpassingen. Meegroeien met de organisatie, nieuwe gebruikers toevoegen, autorisaties aanpassen en dergelijke. U kunt dit applicatiebeheer aan onze specialisten uitbesteden.

Lees meer...

Ondersteuning

Om SmartWare® bij u up-to-date te houden en om support te kunnen leveren bieden wij u in onze onderhoudsovereenkomst telefonische support, support per mail (tijdens kantooruren) en software updates.

Lees meer...