Facility management

In het facilitair management is een goed werkend FMIS pakket bijna niet meer weg te denken. In Smartware® vindt u alles wat u nodig heeft.

Voor uw facilitaire dienst zijn er in SmartWare® vele specifieke modules tot uw beschikking. Uiteraard zijn deze te combineren met modules uit andere branches van SmartWare® zodat er een specifiek, op uw situatie toegespitste, "maatwerk" oplossing ontstaat.

Lees meer...

Beheer en onderhoud

Bij beheer en onderhoud kan er onderscheid worden gemaakt tussen preventief en correctief onderhoud.

In SmartWare® wordt preventief onderhoud bewaakt met de module onderhoud, en correctief onderhoud met de module werkorder. Preventief onderhoud is het reguliere onderhoud aan installaties en gebouwen. Aan het object worden onderhoudsregels gekoppeld waarin is aangegeven welk onderhoud gedaan wordt, het tijdstip, de frequentie en er kan eventueel een persoon aan worden gekoppeld.

Lees meer...

ICT

Voor uw ICT afdeling zijn er in SmartWare® enkele specifieke modules tot uw beschikking. Uiteraard zijn deze te combineren met modules uit andere branches van SmartWare® zodat er een specifiek, op uw situatie toegespitste, "maatwerk" oplossing ontstaat.

Lees meer...